LOGO FINAL

Το λογότυπο του Συλλόγου είναι το δέντρο που συμβολίζει την ζωή. Η ποικιλία των φύλλων και των καρπών στα κλαδιά τονίζει τη μοναδικότητα των ατόμων στην κοινωνία γενικότερα. Οι ρίζες συμβολίζουν ότι η καταγωγή όλων των ανθρώπων είναι κοινή και αποτελούμαστε όλοι από τα ίδια στοιχεία. Είναι ένα θαύμα της φύσης ο αιώνιος αυτός κύκλος δημιουργίας που ξεκινά από τα σπλάχνα της γης μέχρι που πάνω στα κλαδιά θα ενσαρκωθούν οι καρποί οι οποίοι είναι και μοναδικοί μεταξύ τους.

«αξίΖΩ» (Αξία + Ζω)

Το λογοπαίγνιο συμβολίζει την αξιοπρέπεια  και την σημαντικότητα των ατόμων ΑμεΑ, καθώς επίσης και το σεβασμό που αξίζουν από εμάς. Επίσης, δίνεται έμφαση και στα ίσα δικαιώματα που έχουν όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο.

A+ A A-

                 Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ                                           Κομοτηνή 15 Σεπτεμβρίου 2014

                ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α.με.Α                                          Αριθ. Πρωτ. 149

   ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ            

      *Α Γ Ι Ο Ι    Θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ο Ι*                                  

         ΜΕΡ/ΧΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 1 Τ. Κ 691 00                               

             ΤΗΛ. & FAX:25310-33114                                            

                  Κ Ο Μ Ο Τ Η Ν Η                                                                                      

   Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Σύλλογος Μέριμνας ¨Άγιοι θεόδωροι¨

                   www.syd.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Πώληση Τ-Shirt «BeingHuman» για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

          Στα πλαίσια της προσπάθειας του Συλλόγου μας να επιτύχει το μεγαλεπίβολο έργο της ανέγερσης των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπου θα φιλοξενούνται Α.μεΑ., και της συμβολής της τοπικής κοινωνίας και των φορέων με κάθε τρόπο στην επίτευξη αυτού του φιλανθρωπικού στόχου, αναπτύχθηκε και πραγματοποιείται μία πρωτοβουλία από τα μέλη της ομάδας on bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής, από την εταιρεία «Πρόταξη Ε.Ε.» και τη «Spagheti Design, κατά την οποία επιδιώκεται να πωληθούν μπλουζάκια με το μότο «Being Human».

Με το σύνθημα αυτό, λοιπόν, οι ανωτέρω φορείς και ο Σύλλογός μας προσκαλούν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και, βάζοντας ένα λιθαράκι, να αγοράσει μπλουζάκια «Being Human», στην τιμή των 5 ευρώ το καθένα, προκειμένου να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό που θα ενισχύσει την προσπάθεια δημιουργίας της φιλοξενης Στέγης.

Τα μπλουζάκια διατίθενται στην Κομοτηνή, στο κοσμηματοπωλειο «Χρυσόλιθος», Συντάγματος Κρητών 27, και στο κατάστημα ένδυσης «ΜΟΥΟ», Απ. Σούζου 25. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2531033114 ή να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα on bikes μέσω του ακόλουθου blog http://on-bikes.blogspot.gr/.

Ευχαριστούμε όλους και μην ξεχνάμε να είμαστε άνθρωποι.

                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας

  

ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                                                                            ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

сайт

Программы для взлома контакта FreeVzlom
книги по хакерству новыевзлом e mail yandexкредитная карта от отп банка онлайнbetway online casino
Find us on Facebook